Novosti

mStartUp - inovacijska inicijativa

mStart_inovacije_D3S_0519.jpg

Inovacija je za nas svaka svjesna pozitivna promjena!

Da odlične ideje guraju svijet prema naprijed znaju u mStartu, a isto tako znaju da su zaposlenici najveća vrijednosti kompanije te su stoga odlučili pokrenuti inicijativu pod nazivom mStartUP kroz koju pozivaju zaposlenike da svojim idejama aktivno sudjeluju u unaprjeđivanju i kreiranju rješenja i usluga kompanije. 

„Suradnja ljudi različitih znanja i iskustava izvor je inovacije i esencijalna je za budućnost mStarta. Stoga je naša misija unaprjeđivati, razvijati i jačati suradnju unutar kompanije kao i suradnju s klijentima, partnerima, akademskim institucijama i svim ostalim zajednicama s kojima smo povezani. Želimo stvoriti nove prilike, pronaći nove izazove i oblikovati budućnost zajedno.“ naglasio je Mate Krpan, predsjednik Uprave mStarta.

Marina Meštrović, voditeljica Odjela inovacija istaknula je: „Inicijativu će operativno provoditi Odjel inovacija, a svi će zaposlenici biti njeni aktivni sudionici kroz platformu za razmjenu i implementaciju ideja. Svaka ideja nam je važna - i ona koja donosi inkrementalnu i ona koja donosi radikalnu promjenu ili novitet.“

Kava ili čaj za početak radnog dana - svakodnevna je aktivnost koja se ponavlja. Idealna prilika za inovaciju kojom možemo poboljšati radno okruženje!
Kao primjer pozitivne promjene i nadolazećih aktivnosti, Odjel inovacija podijelio je svakom zaposleniku personaliziranu šalicu sa znakom mStartUp.