Novosti

Nagrade menadžerima Agrokora

citat.jpg

Menadžeri Agrokora dobitnici prestižnih poslovnih priznanja u 2014. godini 


I ove godine menadžeri Agrokora osvojili su brojne značajne i prestižne nagrade koje su potvrdile njihova poslovna znanja i sposobnosti te ujedno stavile dodatni naglasak na uspješne poslovne rezultate Koncerna. Neki od nagrađenih su Ljerka Puljić, starija izvršna potpredsjednica Agrokora, Iva Balent, izvršna direktorica marketinga Agrokora, Mate Štetić, direktor društva PIK Vrbovec, David Dolinar, direktor društva Konzum Sarajevo te Tomislav Smolić, izvršni direktor Agrokora za istraživanje i razvoj.
 

Desetu godinu za redom, Ljerka Puljić, starija izvršna potpredsjednica Agrokora, izabrana je za najmoćniju ženu hrvatskog biznisa prema listi 300 najmoćnijih žena poslovnog tjednika Lider, a među šest najmoćnijih je i Iva Balent, izvršna direktorica marketinga Agrokora. 
 

 

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika (HUM-CROMA), koje svake godine dodjeljuje nagrade najboljima u različitim gospodarskim sektorima, dodijelilo je nagradu „Menadžer godine“ u kategoriji velika poduzeća, direktoru društva PIK Vrbovec Mati Štetiću. Zahvaljujući odgovornom upravljanju kompanijom, jasnim poslovnim ciljevima te zacrtanoj strategiji koja omogućava dugoročno ostvarenje rezultata, PIK Vrbovec je danas najveća mesna industrija u Hrvatskoj i regiji.


David Dolinar, direktor Društva Konzum d.o.o. Sarajevo, dobitnik je prestižnog priznanja „Najmenadžer BiH za 2014. godinu“ u Bosni i Hercegovini. Tim povodom David Dolinar istaknuo je kako je to kruna vrlo uspješne godine tvrtke Konzum d.o.o. Sarajevo te je za ovu nagradu zaslužno svih 4.600 zaposlenika u Konzumu u Bosni i Hercegovini.

 

NineSigma, jedna od vodećih svjetskih kompanija u provođenju koncepta otvorenih inovacija, održala je“ Innovation Leadership Summit“ u Clevelandu u SAD-u i dodijelila godišnje „Excellence in Collaborative Innovation“ nagrade svojim klijentima za uspješno i učinkovito korištenje njihove platforme za otvorene inovacije. Među laureatima, koji uključuju predstavnike Samsunga i Sanofi Pasteura, bio je i Tomislav Smolić, izvršni direktor Agrokora za istraživanje i razvoj.

Osim što predstavljaju osobna priznanja, ove nagrade su također pohvala timovima nagrađenih pojedinaca kao i potvrda značaja timskog rada na svim razinama svih kompanija Agrokora.