Novosti

Najavljen 27. Konzum Croatia Open Umag

Slavko Ledić, Vili Bassanese, Anton Kliman, Ronald Korotaj, Lawrence Frankopan.JPG

Foto: Slavko Ledić, Vili Bassanese, Anton Kliman, Ronald Korotaj, Lawrence Frankopan

Na konferenciji za medije povodom najave ATP turnira Konzum Croatia Opena prisustvovali su Anton Kliman, ministar turizma Republike Hrvatske, Vili Bassanese, gradonačelnik grada Umaga, Slavko Ledić, predsjednik uprave Konzuma, a listu igrača i kompletan program turnira predstavili su Lawrence Frankopan, direktor turnira i Ronald Korotaj, direktor Istraturista i predsjednik Organizacijskog odbora turnira te najavili još jedno spektakularno izdanje. Sjajna lista tenisača, dvije spektakularne egzibicije, svjetski poznati DJ-i, najveće zvijezde regionalne estradne scene, bogati gourmet program - dovoljan su poziv za posjet ovogodišnjem 27. Konzum Croatia Openu u Umagu. Program turnira bogat je raznim atraktivnim i raznovrsnim sadržajem koji će od 15. do 24.7. pretvoriti Umag u središte ljetne zabave.

Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma izjavio je:
„Konzum je prošle godine postao naslovni sponzor najstarijeg hrvatskog ATP turnira, koji od tada nosi ime Konzum Croatia Open Umag. Na takav način je napravljen dodatan iskorak u dugogodišnjoj uspješnoj suradnji Konzuma i ATP Umaga te Istraturista. Veseli nas da smo i ove godine naslovni sponzor te da i 27.-mo izdanje ovog turnira ponosno nosi ime Konzum Croatia Open Umag. 

Konzum svojim 60-ogodišnjim poslovanjem najbolje dokazuje da cijeni izvrsnost i tradiciju, a to su upravo kvalitete i vrijednosti umaškog ATP turnira. Stoga je takvo povezivanje ovih dvaju snažnih brendova, Konzuma kao najvećeg hrvatskog trgovca i ATP Turnira u Umagu kao najvećeg i najvažnijeg hrvatskog teniskog događanja, već dugi niz godina dobitna kombinacija. 

Hrvatska je mala zemlja poznata po svojim sportskim dostignućima i iznimnim sportašima koji su na najbolji način predstavljali i promovirali svoju zemlju. Upravo zato, Konzum kontinuirano podupire hrvatski sport odnosno klubove, nacionalne reprezentacije i sportske događaje budući da na takav način najbolje promičemo i sportske i poslovne vrijednosti, koje uvijek potvrđuju kako predani rad donosi prave rezultate. Zato treba reći da 27. ATP turnir Konzum Croatia Open Umag objedinjuje sve takve kvalitete i promovira Hrvatsku kao iznimnu turističku i sportsku destinaciju.  Upravo stoga ATP-u želimo uspješno 27. izdanje te još puno uspješnih manifestacija u godinama koje dolaze.“