Novosti

Nastavljena uspješna suradnja Agrokora i Hajduka

Potpisan novi Ugovor o sponzorstvu

Danas su u Predsjedničkom salonu na Poljudu, Ivica Todorić, predsjednik Agrokor koncerna i Branko Grgić, predsjednik Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk potpisali novi Ugovor o sponzorstvu. I ovoga puta Ugovor je potpisan za razdoblje od dvije godine i njime se obje potpisane strane obvezuju na suradnju na području marketinga odnosno promocanju imena Agrokor tijekom svih Hajdukovih nastupa.

Prvi Ugovor o sponzorstvu između Hajduka i Agrokora potpisan je u kolovozu 2002. godine. U tom periodu, obje strane potpisnice ovoga Ugovora napravile su značajne iskorake, Hajduk je osvojio prestižan naslov prvaka Hrvatske, a Agrokor je od tada vodeće prvatne, hrvatske kompanije izrastao u vodeću regionalnu kompaniju, koja danas ima svoje proizvodnje i svoja poduzeća u gotovo svim zemljama regije.

Agrokor je ime koje svaki sportaš može s ponosom nositi na svojim prsima. Potpuno svjesan svoje liderske snage, a time i odgovornosti prema društvenoj zajednici Agrokor, osim značajnih ulaganja u znanost, obrazovanje i kulturu, dio svojih sredstava ulaže i u sport kako bi mladim i talentiranim sportašima omogućio kontiniranu pomoć da nesmetano razvijaju svoje talente te i na taj način pronose ime Hrvatske u svijetu. Ulažući u razvoj sporta, ovoga puta u nogomet, Agrokor je svjestan da time doprinosi i pomaže na podizanju interesa djece i omladine za ovom aktivnošću.

Podrška Agrokora hrvatskom nogometnom klubu Hajduk, osigurala mu je stabilnost i sigurnost, a svojim izvrsnim rezultatom Hajduk je opravdao sredstva koja je Agrokor uložio u njegov razvoj. Danas su Agrokor i Hajduk dva vodeća imena u businessu i sportu, poznata i izvan granica Hrvatske.