Novosti

Nova povratna ambalaža Jamnice – dobitnik glavne nagrade CROPAK 2007.

Nova povratna ambalaža Jamnice – dobitnik glavne nagrade CROPAK 2007.Jamničina nova povratna ambalaža, koja je krajem travnja predstavljena tržištu, na ovogodišnjem je CroPaku u konkurenciji više od 200 proizvoda osvojila glavnu nagradu za kvalitetu i dizajn. Nagrađene su nova staklena boca od 1 litre s navojnim čepom i pripadajuća rasklopiva nosiljka. Dodjela nagrada za najbolju domaću i stranu ambalažu u Hrvatskoj održala se 18. svibnja 2007. u nacionalnom parku Plitvička jezera, u organizaciji tvrtke Tectus d.o.o. iz Zagreba, Instituta za ambalažu i tiskarstvo te stručnih časopisa Ambalaža i CroPrint. Cilj ovog natjecanja je promovirati i istaknuti te nagraditi tehnološke, tehničke i dizajnerske dosege ambalaže kao sredstva zaštite proizvoda, marketinga, promocije i identifikacije proizvoda. Nova Jamničina ambalaža, s osvojenih 95 posto od ukupnog zbroja mogućih bodova, dobila je nagradu za najbolju ambalažu u 2007. godini čime je Jamnici omogućena izravna nominacija za nagraduWorldStar Award for Packaging Excellence na WorldStaru, međunarodnom natjecanju za ambalažu u organizaciji WPO (World Packaging Organization).

Osim osvojene nagrade za najbolju ambalažu 2007. godine, Jamnica i njezini dobavljači dobili su na ovogodišnjem CroPaku još tri nagrade, i to:

Nova povratna ambalaža Jamnice – dobitnik glavne nagrade CROPAK 2007.

  • u kategorijiTehnička izvedba ambalaže nagrađena je nova rasklopiva nosiljka Jamnice i proizvođač Kaplast d.d.
  • u kategorijiAmbalaža hrvatskog proizvoda/serije nagrađene su boca Jamnice od 1 litre s navojnim zatvaračem i rasklopiva nosiljka za 2x6 boca.
  • u kategorijiEko CROPAK za ekološku ambalažu nagrađena je nova staklena boca Jamnice od 1 litre i proizvođač Vetropack Straža d.d.