Novosti

Novo iz Ledo škrinje

I ove godine u Ledovim škrinjama možete pronaći nešto novo što će Vas zasigurno razveseliti i osvježiti u vrućim ljetnim danima.Odaberite svoj novi Ledo užitak...

NJOFRA PUNČ

Novo iz Ledo škrinjeNekada davno Ledo je u svojoj uvijek širokoj ponudi ledenih slastica imao i sladoled dobro znanog okusa punča. Ove sezone, u Ledo škrinjama, može se pronaći sladoled okusa punča preliven kakaovim preljevom s kombinacijom corn flakesa – stari prepoznatljiv okus Ledovog Punča u Njofra izdanjuNJOFRA PUNČ! Ove godine Ledo je pripremio i nagradnu igru u kojoj sudjeluju sladoledi Njofra punč i svima dobro poznata Snjeguljica više o tome potražite nawww.pazljivolizite.com!

KORNET LJEŠNJAK

Novo iz Ledo škrinjeU Ledo škrinjama možete pronaći noviKORNET LJEŠNJAK, Kornet okusa lješnjaka bogatog nugat sosom. Kornet lješnjak razlikuje se od ostalih korneta po svomčokoladnom tijestu što ovaj proizvod čini iznimno zanimljivim i ujedno veoma inovativnim proizvodom u Ledo asortimanu. Uz čokoladno tijesto i sladoled okusa lješnjaka dodatno zadovoljstvo okusa ovog korneta čini neodoljiv i sočan nugat sos. Ledo svojim novim Kornetom Lješnjak proširuje svoju grupu Korneta i svim ljubiteljima Korneta pruža još jedan neodoljiv okus.

TORTA OD ČOKOLADE NA ŠTAPIĆU

Novo iz Ledo škrinjeLedo je za sve ljubitelje čokolade, sladoleda i torte ovih dana lansirao novi sladoled nazivaTorta od čokolade. Torta od čokolade na štapiću apsolutna je inovacija u svijetu sladoleda, prva torta na štapiću. Izuzetno privlačnog izgleda, odličnog okusa, zanimljive kombinacije sastojaka i kao vrhunac svega fini i mekani biskvit okusa čokolade. Odličan proizvod za one koji obožavaju čokoladu, tortu i sladoled jer u svemu navedenome mogu uživati kušajući ovaj jedinstven proizvod!

MULTIPACK

Ove sladoledne sezone Ledo je odlučio proširiti asortiman i svim obožavateljima sladoleda pružiti novo pakiranje sladoleda – Multipack pod nazivom BOX dolazi u tri varijante:BOX Štapić,Super BOX iBOX Kornet

Novo iz Ledo škrinjeUkoliko ovih dana zavirite u Ledo škrinju ugledat ćete Ledov novi proizvodBOX Štapić mali, multipack kutijicu u kojoj se nalazi devet slasnih sladoleda na štapiću. Tri sladoleda okusa vanilije, tri sladoleda okusa čokolade te tri sladoleda okusa vanilije i jagode. Svi su sladoledi preliveni hrskavim kakaovim preljevom.

Novo iz Ledo škrinjeSuper BOX je proizvod u kojem svatko može pronaći svoju idealnu sladolednu kombinaciju spoja vanilije i ukusnog preljeva mliječne čokolade. U svakoj kutijici SUPER BOX-a nalaze se dva štapića okusa vanilije preliveni mliječnom čokoladom, dva štapića također okusa vanilije prelivena mliječnom čokoladom s komadićima badema, a za sve ljubitelje bijele čokolada tu je i štapić okusa vanilije s preljevom bijele čokolade.

Novo iz Ledo škrinjeU novom proizvoduBOX Kornet kriju se, korneti u dva, mnogim sladoledoljupcima omiljena okusa, okus vanilije i okus čokolade. U svakoj kutijici BOX nalaze se tri korneta okusa vanilije i tri korneta okusa čokolade. Svi sladoledi obogaćeni su kakovim preljevom te komadićima lješnjaka i čokolade.

www.ledo.hr