Novosti

Obnovljen Super Konzum u Zadru

Super Konzum Zadar.JPG

U Zadru je otvorena novouređena Super Konzum prodavaonica s novim prodajnim konceptom i unapređenim asortimanom, u kojoj su zaposlena 72 zaposlenika. Povodom otvorenja, Boris Dobrić, regionalni direktor Konzuma, uručio je donaciju u vrijednosti 30.000 kn Socijalnoj samoposluzi samostana sv. Frane u Zadru koju su primili Tanja i Igor Blaslov, začetnici i pokretači ove socijalne samoposluge

U prodajnom prostoru preuređene prodavaonice na ukupnoj površini od 3.600 m², kupcima su na raspolaganju značajno unaprijeđeni odjeli svježeg voća i povrća uz veliki izbor proizvoda iz ekološkog uzgoja, mesnice s bogatom ponudom svježeg mesa te pekarnice u kojoj se dnevno peče više od 100 vrsta kruha i peciva. Novi zadarski Super Konzum nudi i  posebno uređen odjel ribarnice uz puno veći izbor, s naglaskom na jadransku ribu lokalnih dobavljača. U okviru nove prodavaonice nalazi se i gastro odjel s dnevnom ponudom raznih gotovih jela. Super Konzum prodavaonica opremljena je sa 17 blagajni, od čega su četiri samoposlužne, a kupcima su dostupne i brojne inovativne usluge poput plaćanja računa, podizanja novca na blagajnama ili kupnje igara Hrvatske Lutrije.

Povodom otvorenja, Konzum je za kupce nove prodavaonice u Zadru priredio veliku nagradnu igru u kojoj su imali priliku osvojiti vrijednu nagradu - automobil Smart, a posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti i događanja, pa su tako nekoliko dana nakon otvorenja mogli posjetiti Sajam mali hrvatski proizvođač u okviru kojeg su različite prehrambene proizvode izlagali brojni mali domaći proizvođači kao i izložbu domaćih životinja, autohtonih hrvatskih pasmina.