Novosti

Održana Treća maloprodajna konferencija ’’Mi smo Konzum’’

3KonzumMK3L5A7139.jpg

Konzum BiH nagradio najbolje zaposlenike i najavio nove investicije na BiH tržištu

“Mi smo Konzum’’ naziv je Treće maloprodajne konferencije koja je održana u Kongresnom centru hotela „Terme“ na Ilidži za više od 350 sudionika, voditelja prodavaonica i rukovodstva Uprave Konzuma BiH. Program konferencije bio je temeljen na važnim strateškim porukama s ciljem boljeg upoznavanja zaposlenih sa svim segmentima poslovanja, ostvarenim rezultatima, kao i planovima za budućnost.

Konferenciju su otvorili Tomislav Bagić, direktor Društva Konzum BiH i Haris Omeragić, direktor Sektora maloprodaje koji se osvrnuo na razvoj maloprodajne mreže, ostvarene rezultate te najavio značajne novitete.

Tomislav Primorac, direktor Sektora tradinga i category managementa prikazao je najznačajnije aktivnosti i pozitivne trendove s ciljem pridobivanja što više zadovoljnih kupaca.

Prvi dio konferencije završio je Miloš Miloš, direktor Sektora logistike i upravljanja lancem opskrbe predstavljanjem logistike kao bitne karike za budućnost, koja ide u korak sa svjetskim trendovima.

U drugom dijelu Konferencije Irena Miličević, direktorica Sektora marketinga je pokazala važnost komunikacije i uloge marketinga, ali i svih zaposlenika u segmentu komunikacije prema kupcima, te naglasila da je ključ uspjeha timski rad.

Boris Barić, direktor SuperKartice, imao je priliku iz druge perspektive upoznati prisutne s Pika korisnicima koji svaki dan kupuju u Konzumovim prodavaonicama.

Na kraju Konferencije Katarina Švarc-Beširević, direktorica Sektora ljudskih resursa upoznala je prisutne s Kulturom uspjeha, koju svi u Konzumu svakodnevno žive.

Konferencija je, također, bila prilika da Konzum nagradi devetnaest najuspješnijih zaposlenika koji su pokazali maksimalnu predanost i kreativnost u obavljanju radnih zadataka i koji su dali dodatni doprinos u realizaciji ciljeva kompanije i ostvarenju pozitivnih poslovnih rezlutata.

Treća maloprodajna konferencija je protekla u izuzetno pozitivnom duhu. Konferenciju je motivirajućim govorom zatvorio Tomislav Bagić, direktor Društva Konzum BiH uz poruku MI SMO KONZUM.