Novosti

Održani treći Konzumovi Dani logistike

KonzumDanilogistike_9470.JPG

Konzum u Hrvatskoj održao je treći po redu Dan logistike na LDC-u u Zagrebu kojem je prisustvovalo 500 zaposlenika iz Sektora logistike i Supply Chain Managementa. Okupljanju su se pridružili i Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma i Domagoj Jelenc, član Uprave Konzuma, koji su pozdravili kupljene, ali i pokazali svoje nogometno umijeće.

Cjelodnevno druženje bilo je ispunjeno sportskim natjecanjima u nogometu, košarci, pikadu, povlačenju užeta, stolnom tenisu, stolnom nogometu, kao i natjecanju u Beli, a za okrijepu je organiziran nezaobilazni roštilj. 

Kao i do sad, najgledaniji sportovi bili su nogomet i povlačenje užeta u kojima je konkurencija s godinama sve jača pa su se natjecatelji lavovski borili da osvoje prvo mjesto u tim kategorijama.

Pobjednici u sportskim kategorijama bili su, kao i svake godine, nagrađeni peharom, poklon paketom i diplomom za uspomenu. Druženje je proteklo u dobrom raspoloženju i motivacijama za igru, a bilo je i plesa jer se za dobru atmosferu pobrinuo tamburaški sastav.