Novosti

Otvoren novi prodajno distributivni centar Roto dinamic

RotoKSucurac4.jpg

Otvoren je novi prodajno distributivni centar Roto dinamica u Kaštel Sućurcu. Centar se prostire na površini od 5.000 m² s ukupnim kapacitetom skladištenja više od 3.000 paletnih mjesta. U asortimanu se može naći više od 3.000 proizvoda domaćih i stranih proizvođača namijenjenih prodaji u HoReCa i Retail kanalu.

Otvaranjem novog centra na području Splita, Roto dinamic nastavlja sa širenjem distribucijske mreže u Dalmaciji, a svojim kupcima osiguravat će još bržu i kvalitetniju uslugu dostave. 
"Osim široke ponude alkoholnih i bezalkoholnih pića te popratnog asortimana za objekte, našim kupcima osiguravamo i najbolju ponudu inovacija u ugostiteljstvu kao što je B2B software za povezivanje s distributerom što uvelike olakšava poslovanje našim kupcima, jukebox Internet radio s 13 različitih žanrova koji je potpuno besplatan za naše kupce, Join platformu koja omogućava nesmetan rad interneta u objektu te mogućnost on-line komunikacije s posjetiteljima i nakon napuštanja objekta i Massec uređaj za bržu i točniju inventuru pića. U planu su i neke nove inovacije, a sve u cilju olakšavanja poslovanja našim partnerima. Ovim otvorenjem prodajno distributivnog centra u Splitu želimo pružiti svim našim sadašnjim i budućim kupcima u Dalmaciji još bržu i kvalitetniju uslugu dostave. Dalmacija kao regija nam je vrlo interesantna te vjerujemo kako bi u budućnosti, potencijal mogao biti još veći produljenjem turističke sezone.", izjavio je Marijo Primorac, direktor Društva Roto dinamic d.o.o.

Roto dinamic je osnovan 1992.godine pod nazivom Roto promet. Tijekom devedesetih godina tvrtka bilježi konstantan rast i razvoj te postaje vodeći distributer svih pića i napitaka u regiji, a istovremeno širi svoje poslovanje i na maloprodaju te uslužne djelatnosti. Od 2013. godine Roto dinamic je članica Agrokor koncerna, najveće privatne kompanije u Hrvatskoj čije su primarne djelatnosti proizvodnja i distribucija hrane i pića te maloprodaja. Danas, Roto dinamic posluje u 20 prodajno distributivnih centara te 20 maloprodajnih diskonata u Hrvatskoj te zapošljava više od 550 zaposlenika.