Novosti

Otvoren novi Super Konzum u Kukuljanovu

Kukuljanovo3.JPG

Konzum zaposlio 60 novih zaposlenika

Danas je u sklopu trgovačkog centra Pevec na Kukuljanovu otvorena nova Super Konzum prodavaonica. Na više od 2.600 m2 prodajnog prostora kupcima je na raspolaganju bogati asortiman od 20.000 različitih prehrambenih i neprehrambenih artikala, a prodavaonica je uređena prema najmodernijim standardima u trgovini. Otvorenjem novog Super Konzuma Kukuljanovo, otvorena su i nova radna mjesta te je zaposleno 60 novih zaposlenika koji će se pobrinuti za kvalitetnu i ljubaznu uslugu za sve kupce.

Super Konzum na Kukuljanovu nudi odjele svježeg voća i povrća uz veliki izbor proizvoda iz ekološkog uzgoja, mesnice s bogatom ponudom svježeg mesa, a kupcima će na raspolaganju biti i posebno uređen odjel ribarnice s bogatim izborom svježe ribe s naglaskom na ribu otkupljenu od domaćih ribara. Sve one koji s nestrpljenjem iščekuju nadolazeće blagdane, razveselit će bogata blagdanska ponuda nove Super Konzum prodavaonice koja već sada nudi sve za blagdansko opremanje i uređenje doma, kićenje bora, pripremu jela i slastica, ali i darivanje najmilijih. Tako sve kupce u novoj prodavaonici očekuje i Dream Factory, odjel s velikim izborom igračaka za sve uzraste djece.

˝Uz prodavaonicu u WTC-u i onu na Škurinju, koja je u potpunosti preuređena početkom ove godine, Konzum je odlučio na području grada Rijeke proširiti svoju mrežu još jednim objektom velikog formata. Novi Super Konzum na Kukuljanovu rezultat je prepoznate potrebe za modernom prodavaonicom u trgovačkoj zoni Kukuljanovo te predstavlja još jedan iskorak kojim Konzum pokazuje koliko cijeni svakodnevno povjerenje svojih kupaca˝, izjavio je Vlado Juričević, regionalni direktor prodaje Konzuma.

Ovo otvorenje nastavak je velikih ulaganja Konzuma u razvoj prodajne mreže te predstavlja značajan doprinos daljnjem razvoju Kukuljanova u jaku trgovačku zonu grada Rijeke.