Novosti

Otvoren novi Super Konzum u Sesvetama - 1.000-ta Konzumova prodavaonica u regiji

Trgovački centar Super Konzum Sesvete otvorio 106 novih radnih mjesta

 

Otvoren novi Super Konzum u Sesvetama - 1.000-ta Konzumova prodavaonica u regijiU Sesvetama je otvorena nova 48. po redu Super Konzum prodavaonica na adresi Bjelovarska 48b, koja je ujedno i tisućito Konzumovo prodajno mjesto u regiji. Uz prisustvo brojnih uzvanika i poslovnih partnera novi Super Konzum  otvorili su g. Ante Todorić, Agrokorov izvršni potpredsjednik Poslovne grupe Maloprodaje i g. Jure Radoš, direktor maloprodaje i marketinga Konzuma. Izgradnjom novog trgovačkog  centra Super Konzum Sesvete vrijednog više od 160 milijuna kuna otvoreno je 106 novih radnih mjesta. Konzumova donacija od 84.200 kuna posebno je razveselila roditelje i prvašiće svih osnovnih škola u Sesvetama. Konzum je darovao poklon bonove u iznosu od 100 kuna za svih 842 učenika prvih razreda 9 osnovnih škola sa područja Sesvete te im tako olakšao pripremu za prve dane škole.

Ukupna kvadratura trgovačkog centra iznosi 10.900 m2, od čega novi Super Konzum ima prodajnu površinu veću od 3.135 m2. Super Konzum Sesvete nudi širok asortiman sa više od 30.000 proizvoda za sve kupce željne kvalitetne i povoljne kupnje na jednom mjestu. Povodom otvorenja Konzum se posebno zahvalio svim kupcima na njihovoj posjeti sa poklonom u iznosu od 1.000 kuna svakih sat vremena, a najsretniji kupci će imati priliku osvojiti Škodu Octaviu ili 20.000 kuna na Konzum American Express kartici. Osim Super Konzum prodavaonice kupcima će na usluzi biti i trgovine Konzumovih partnera - trgovine odjećom i obućom, optika, caffe bar, cvjećarnica kao i Glazbena škola u sklopu Narodnog sveučilišta Sesvete.

Uz 13 redovnih blagajni, kupci Super Konzuma Sesvete od sada mogu kupovati brzo i jednostavno i na 4 Konzum Express samoposlužne blagajne.  Prateći najnovije tehnološke trendove Konzum ovom novom uslugom kupcima štedi vrijeme dok uživaju u kvalitetnoj kupnji. U samo tri koraka kupci skeniraju kupljene artikle, spremaju ih u svoje vrećice i realiziraju plaćanje. Upravo će nova usluga Konzum Express samoposlužnih blagajni postati sastavni dio svih novih Super Konzum prodavaonica.Otvoren novi Super Konzum u Sesvetama - 1.000-ta Konzumova prodavaonica u regiji