Novosti

Otvoren novi VELPRO centar u Zadru

velpro_zadar.jpg

VELPRO je danas u Poslovnoj zoni Murvica u Poličniku kod Zadra otvorio novi, 23. po redu centar u Hrvatskoj. Poslovanje Konzumove veleprodaje seli s lokacije Uvala Bregdetti u novoizgrađeni centar u poslovnoj zoni grada, i novim uvjetima značajno unaprjeđuje ponudu, te dostupnost i povezanost s kupcima.  Svečanom otvorenju centra prisustvovali su Davor Lončar, načelnik Općine Poličnik, Damir Kuštrak Izvršni potpredsjednik Agrokora za izvozna tržišta, Dalibor Poznić, Izvršni direktor područja Veleprodaje i distribucije, Ivan Surać, direktor tvrtke Sarag d.o.o., te brojni uzvanici iz gospodarstva grada Zadra.

Novi centar u Zadru,  na više od 6.500 m2 prodajne površine nudi više od 10.000 artikala namijenjenih trgovcima te kupcima iz HoReCa segmenta. Uz asortiman robe široke potrošnje, svježeg mesa, voća i povrća, dnevno svježe ribe te bogatom ponudom različitih pića za ugostitelje, centar nudi širok asortiman proizvoda trgovačke marke za ugostitelje Profi line i Profi line exclusive. U sklopu novog centra je i VELUGO, koji na 550 m2 prodajne površine nudi kompletnu opremu za ugostitelje; kuhinjsku opremu i pribor, sustave za posluživanje hrane, profesionalne ugostiteljske aparate, opremu za barove te restoranski namještaj.

„Uz lidersku poziciju na tržištu maloprodaje, ponosni smo i na snažnu i razgranatu veleprodajnu mrežu koju smo od 2001. godine izgradili kroz VELPRO centre diljem Hrvatske, ali i regije.  Ova investicija nastavak je ciklusa naših kontinuiranih ulaganja, kako u maloprodaju tako i u segment veleprodaje. Novi VELPRO centar u gradu Zadru koji je gospodarsko središte Sjeverne Dalmacije, zasigurno će u velikoj mjeri unaprijediti i obogatiti ukupnu turističku ponudu grada Zadra, okolice, kao i otoka zadarskog arhipelaga s kojima je grad iznimno dobro povezan. Uz opskrbu asortimanom svježe robe, VELPRO centar Zadar omogućit će trgovcima i  HoReCa kupcima kvalitetnu opskrbu cjelokupnim asortimanom potrebnim za pružanje kvalitetne turističke usluge. Podrška opstanku i razvoju male trgovine važna je odrednica poslovanja VELPRO-a u Hrvatskoj. Otvaranjem veleprodajnih centara na obali i otocima  želimo dati nužan zamah maloj trgovini koja je važan adut ukupne turističke ponude Hrvatske.“ – izjavio je Damir Kuštrak Izvršni potpredsjednik Agrokora za izvozna tržišta.