Novosti

Otvoren prvi Super Konzum u podsljemenskoj zoni grada Zagreba

konzum_gračani.JPG

U novoj prodavaonici otvoreno 75 novih radnih mjesta

Danas je u Zagrebu, na adresi Gračanska 208,  otvoren poslovno-trgovački centar Meridijan 16 unutar kojeg se nalazi prva Super Konzum prodavaonica u podsljemenskoj zoni grada Zagreba koja zapošljava 75 djelatnika i u čije je opremanje uloženo 40 milijuna kuna.

Građani sjevernog dijela grada Zagreba dobili su tako prodavaonicu koja nudi zaokružen asortiman proizvoda, što im omogućava da na jednom mjestu obave kupnju svega potrebnog za svoj dom, bez potrebe odlaska u centar grada ili udaljene trgovačke centre.

Poznat po svojoj bogatoj ponudi svježih proizvoda, delikatesa, pekarskih proizvoda, hrane i pića te ostalih proizvoda potrebnih u kućanstvu, Konzum svakim novim otvorenjem uvodi i novitete, kako u vidu najsuvremenije opreme tako i novih pogodnosti za kupce. Nova prodavaonica u Gračanima u Zagrebu, na 2035 m2 prodajne površine nudi brojne pogodnosti kupnje, kao i značajno unaprijeđen asortiman proizvoda. U okviru nove prodavaonice nalazi se i gastro odjel s dnevnom ponudom raznih gotovih jela, koja se za kupce pripremaju na licu mjesta u posebno opremljenim kuhinjama.

Nova Super Konzum prodavaonica opremljena je s 9 blagajni i 4 samoposlužne blagajne, a u sklopu prodajnog centra kupcima je na raspolaganju i parkiralište sa 135 parkirnih mjesta.

Super Konzum prodavaonica prvi je od sadržaja poslovno-trgovačkog centra Meridijan 16, u kojem će tijekom iduće godine stanovnicima ovog dijela grada na raspolaganju biti i brojni drugi sadržaji: banka, drogerije, zabavni, ugostiteljski i sportski sadržaji, trgovina modnim dodacima, prodajno mjesto mobilnog operatera, cvjećarnica, kemijska čistionica itd.

Na dan otvorenja nove Super Konzum prodavaonice, Konzum je prve kupce nagradio prigodnim poklonima. Također, sve je posjetitelje dočekao ukusni doručak, velika roštiljada i svečana torta, te prigodni dječji program.

Super Konzum Gračani ukupno je 75. Super Konzum u Hrvatskoj, od čega je 19. na području Grada Zagreba. Konzum time pokazuje kako već niz godina održava poziciju lidera pažljivo prateći potrebe lokalnog stanovništva i potencijale odabranih mikrolokacija, na kojima kontinuirano donosi najvišu razinu ponude i usluge u  segmentu maloprodaje.

Super Konzum prodavaonica u Gračanskoj 208 u Zagrebu otvorena je za kupce od ponedjeljka do subote, od 7 do 21 sata te nedjeljom od 7 do 18 sati.