Novosti

Otvoren Super Konzum Stenjevec u Zagrebu

konzum_stenjevec.JPG

Super Konzum Stenjevec ujedno je 60. Super Konzum u Hrvatskoj i 17. Super Konzum prodavaonica na području Zagreba i okolice. U novootvorenoj prodavaonici zaposleno je 60 djelatnika,  a investicija u novi trgovački centar ukupne površine 3.800 m² vrijedna je 40 milijuna kuna. U sklopu trgovačkog centra uz Konzum prodavaonicu nalaze se i dodatni sadržaji partnera; Tisak, mjenjačnica, kemijska čistionica, optika , frizerski salon, caffe bar te ljekarna. 

U najnovijem neovisnom istraživanju omjera cijene i kvalitete Best Buy Award 2014/2015, hrvatski su kupci ponovno izabrali Konzum kao trgovački lanac koji nudi najbolji omjer cijene i kvalitete i kao najbolji maloprodajni lanac općenito. Također, kupci su najboljim ocijenili Konzumove odjele za prodaju svježeg mesa, voća i povrća, ribe i vina te Konzum Internet prodavaonicu, a K Plus trgovačka marka apsolutni je pobjednik u kategoriji robnih marki. 

„Povjerenje naših kupaca najbolji nam je motiv da i dalje unapređujemo svoju maloprodajnu mrežu kako bi bili dostupni što većem broju građana Hrvatske, ali i ponudu proizvoda i  usluga u skladu s našom misijom da pružimo svakom kupcu najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i zadovoljstvo kupnje te pomno izabran asortiman kvalitetnih proizvoda. Ciklus investicija u nove centre nastavljamo i ulaganjem u izgradnju novog trgovačkog centra u Gračanima u podsljemenskoj zoni grada Zagreba, kojeg planiramo otvoriti do kraja ove godine. Posebno je važno što će ovi centri stvoriti nova radna mjesta, a Konzum će svakako ostati dosljedan ovakvoj viziji ulaganja i u budućnosti“ – izjavio je Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma.