Novosti

Otvoren trgovački centar Golubica Mall - nova Agrokorova investicija u Vukovaru vrijedna 68 milijuna kuna

golubica_mall.JPG

Novi trgovački centar otvorili su g. Božo Galić, župan Vukovarsko-srijemske županije, g. Željko Sabo, gradonačelnik grada Vukovara i g. Ivan Todorić, predsjednik Nadzornog odbora Agrokora. Centar vrijedan 68 milijuna kuna, koji otvara sto novih radnih mjesta, izgrađen je u nepunih 18 mjeseci. U projektiranju i izgradnji centra radile su domaće tvrtke. Ovime se ukupni iznos Agrokorovih investicija u vukovarskom kraju popeo na preko 600 milijuna kuna.

Trgovački centar Golubica Mall prostire se na tri etaže ukupne površine 9.000 m², od čega je 6.000 m² prodajne površine. Osim Konzum maxi i drugih trgovina, posjetitelji centra moći će uživati u ugostiteljskim prostorima, kinodvoranama i kuglani koji će biti uskoro otvoreni, kao i ljetnoj pozornici. 

G. Ivan Todorić izrazio je zadovoljstvo realizacijom projekta te dodao: „S ukupno uloženih preko 600 milijuna kuna Agrokor i prije otvaranja Golubica Malla drži vodeće mjesto među ulagačima u Vukovaru. To nam je čast, ali i obaveza; da zajedno s Vama nastavimo razvijati biznis, služeći gradu Vukovaru i njegovi žiteljima, pa već sada sa zadovoljstvom najavljujem da ćemo, čim to vremenske prilike dopuste, zajedno s gradom odabrati lokaciju te donirati i izgraditi novo dječje igralište za najmlađe stanovnike ovoga grada“.