Novosti

Otvorena još tri nova dječja igrališta - Vrbik, Gajnice i Špansko

Dječje igralište na Trgu Ivana Kukuljevića u Španskom najveće igralište otvoreno u sklopu akcije "Vratimo djeci igrališta"

Otvorena još tri nova dječja igrališta - Vrbik, Gajnice i ŠpanskoMališani zagrebačkih gradskih četvrti Trnje, Podsused i Stenjevec od danas su bogatiji za tri nova dječja igrališta. Maloprodajni lanac Konzum te poglavarstvo Grada Zagreba donirali su, u suradnji s tvrtkom Zrinjevac te poduzećem Regoč, kvartovima Vrbik, Gajnice i Špansko dvanaesto, trinaesto i četrnaesto po redu dječje igralište, čime se zajednička akcija "Vratimo djeci igrališta" približava ispunjenju svojeg zacrtanog cilja, vraćajući dječje osmijehe u parkove sedamnaest gradskih četvrti.

Otvorena još tri nova dječja igrališta - Vrbik, Gajnice i ŠpanskoKoncept svakog od dječjih igrališta u sklopu akcije "Vratimo djeci igrališta" razlikuje se zbog prilagodbe specifičnim potrebama djece, građana i okruženja u kojem se nalaze. Tako novootvorena dječja igrališta na Zelenom trgu na Vrbiku, u Parku 101. brigade u Gajnicama i na Trgu Ivana Kukuljevića u Španskom zadovoljavaju potrebe djece od 3 godine nadalje, kao i potrebe djece s poteškoćama u razvoju te su koncipirana na način da potiču zajedničku igru i druženje roditelja i djece u slobodnim trenucima.

Otvorena još tri nova dječja igrališta - Vrbik, Gajnice i ŠpanskoPrilikom otvaranja novog dječjeg igrališta u Španskom, u njegovu se realizaciju, uz Konzum kao glavnog investitora, uključila i Gradska četvrt Stenjevec te je zajedničkim sredstvima opremljeno i spravama obogaćeno najveće i sadržajnonajrazličitije dječje igralište u sklopu akcije "Vratimo djeci igrališta". U idućih nekoliko dana otvorit će se još dva nova igrališta na Ferenščici i u Folnegovićem naselju.