Novosti

Otvorena prva Konzumova prodavaonica u Virovitici

Danas je otvorena prva Konzumova prodavaonica u Virovitici, na adresi Stjepana Radića 2, u samom centru grada. Novu Konzum maxi prodavaonicu, koja je ujedno i prva Konzumova prodavaonica u Virovitičko-podravskoj županiji, otvorili su g. Dragan Munjiza, predsjednik Uprave Konzuma i g. Zvonko Kožnjak, gradonačelnik Virovitice u prisustvu brojnih poslovnih partnera i suradnika. Prodavaonica će na površini od čak 1.000 m2 svojim kupcima pružiti bogatu ponudu sa više od 10.000 artikala što će građanima Virovitice omogućiti kupnju za sve potrebe na jednom mjestu. Konzum maxi zaposlit će 26 djelatnika koji će kupcima pružati kvalitetnu i ljubaznu uslugu, a radno vrijeme prodavaonice je svakim radnim danom od 6.30 do 21.00 te nedjeljom od 7.00 do 13.00.

Povodom otvorenja, Konzum maxi nagrađivat će svoje kupce posebnim promotivnim poklonom za svaku kupnju. Ulaganje u lokalnu zajednicu u kojoj posluje, oduvijek je bila jedna od strateških odrednica Konzumove poslovne politike te je Konzum ovom prilikom donirao vrijednu informatičku opremu svim virovitičkim osnovnim školama. Osnovne škole "Ivana Brlić Mažuranić", "Vladimir Nazor" i "Virovitica" tako su dobile ukupno 15 novih računala koja će učenicima omogućiti kvalitetnije informatičko obrazovanje.

Otvorenjem Konzum maxi prodavaonice, Virovitica i Virovitičko-podravska županija dobit će maloprodajni objekt u skladu s najsuvremenijim svjetskim maloprodajnim standardima. Atraktivna lokacija i ambijent, bogat asortiman renomiranih i većinom domaćih proizvođača, kvalitetna usluga te brojne promotivne ponude samo su neke od prednosti ove prodavaonice koje će zasigurno prepoznati i virovitički kupci.