Novosti

Otvorena prva KOZMO drogerija u centru Zagreba

Leonarda Boban dizajnirat će specijalnu liniju nakita ekskluzivno za KOZMO drogerije

Otvorena prva KOZMO drogerija u centru ZagrebaDanas je otvorena prva KOZMO drogerija u centru Zagreba na adresi Trgburze2 (ugao Draškovićeve i Jurišićeve ulice). Novu KOZMO drogeriju otvorio je gospodin Entoni Sošić, direktor KOZMO drogerija, u prisutnosti velikogbroja uzvanika i poznatih osoba iz javnog života. Povodom otvorenja ujedno jenajavljena suradnja KOZMO drogerija i gospođe Leonarde Boban, u sklopu koje će gospođa Leonarda Boban dizajnirati specijalnu liniju nakita ekskluzivno za KOZMO drogerije. Cjelokupna suradnja uskoro će biti detaljno prezentirana, pa će tako prvi hrvatski lanac drogerija u svoju ponudu uvrstiti maštovite kreacije nakita hrvatskog dizajna po popularnim cijenama, koje će svim kupcima i ljubiteljima nakita dati dodatne razloge za posjet KOZMO drogerijama.

Otvorena prva KOZMO drogerija u centru ZagrebaNova drogerija dvadeseta je KOZMO drogerija u Hrvatskoj, koja u svojoj ponudi ima bogat asortiman koji obuhvaća više od 6.000 proizvoda za njegu lica, kose i tijela, preparativne i dekorativne kozmetike, nakita i parfema te proizvoda za njegu beba. Radno vrijeme nove KOZMO drogerije radnim je danom je od 8 -21, a subotom od 8-20 sati.

Otvorena prva KOZMO drogerija u centru ZagrebaPovodom otvorenja, uz nastup grupe "Chante", svi kupci dobili su ružu i poklon. Uz savjete i šminkanje vizažista Saše Jokovića, organiziran je i profesionalni foto-session, a svi sudionici dobili su razglednicu sa svojom fotografijom na poklon. Kupci ove nove KOZMO drogerije također imaju mogućnost sudjelovanja u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti 10 makeovera, 10 poklon-kupnji u vrijednosti od 500 kn i 10 vrijednih poklon paketa.

Prva KOZMO drogerija otvorena je u srpnju 2005. godine na zagrebačkoj Remizi, a dosada su prisutne i u Osijeku, Splitu, Rijeci, Poreču, Zadru, Šibeniku, Makarskoj, Hvaru, Dubrovniku, Koprivnici te Sesvetama.

Otvorena prva KOZMO drogerija u centru Zagreba

www.kozmo.com.hr