Novosti

Otvorena prva Super Konzum prodavaonica u Zadru

Konzum Zadru darovao novo dječje igralište u sklopu najvećeg zadarskog parka "Vruljica"

Otvorena prva Super Konzum prodavaonica u ZadruDanas je otvoren prvi Super Konzum u Zadru na adresi Ante Starčevića bb.Novu prodavaonicu otvorili su g. Josip Zaher, predsjednik Uprave Konzuma i g. Dražen Grgurović, zamjenik gradonačelnika Grada Zadra zadužen za gospodarske djelatnosti. Novi Super Konzum šesto deveta je prodavaonica Konzuma i dvadest i treća Super Konzum prodavaonica u Hrvatskoj. Ova najveća Konzumova prodavaonica na području Zadra zapošljava 120 djelatnika. Prvi Super Konzum u Zadru prostire se na 7.500 m² ukupne površine, od čega je 3.000 m² prodajnog prostora. Svojim kupcima nudi bogatu ponudu od 30.000 proizvoda sa već prepoznatljivim Konzumovim asortimanom svježeg voća i povrća, mesa kontroliranog porijekla te pekarskih proizvoda po povoljnim cijenama. Povodom otvorenja Konzum je najmlađim građanima Zadra i njihovim obiteljima potpuno obnovio novo dječje igralište u parku "Vruljica", čime je velika Konzumova akcija "Vratimo djeci igrališta" nastavljena u Zadru.

Otvorena prva Super Konzum prodavaonica u ZadruRadno vrijeme Super Konzuma Zadar je svakim danom od 7 do 22 sata te nedjeljom od 7 do 20 sati. Kvalitetnu i brzu uslugu kupcima će omogućiti educirano osoblje i16brzih blagajni. Parkiralište sa više od 500 parkirnih mjesta, od kojih je 300 natkrivenih, učinit će ovu prodavaonicu lako dostupnom za sve kupce. Super Konzum u Zadru sastoji se od velikog broja specijaliziranih odjela sa vrlo bogatom ponudom. U tom smislu možemo izdvojiti odjel "Zelene tržnice" u sklopu kojeg je kupcima na raspolaganju širok izbor svježeg voća i povrća većinom domaće proizvodnje kao i pekarnica u kojoj mogu pronaći dnevno svježi kruh, peciva, kolače i ostale slastice. Gastro odjel svakodnevno nudi više od 50 gotovih svježe pripremljenih jela uz posebnu ponudu specijaliteta dana. Uz kvalitetan izbor svježeg pakiranog mesa strogo kontroliranog porijekla domaće proizvodnje, ova prodavaonica također nudi i ribarnicu u kojoj će ljubitelji morskih specijaliteta pronaći razne vrste slatkovodne i morske ribe te morskih plodova. Vinoteka Super Konzuma Zadar u svojoj ponudi ima najveći izbor domaćih i stranih vina. U velikom asortimanu neprehrane, kupci mogu pronaći veliki izbor sezonskih artikala za plažu, kućanskog i odjevnog tekstila, kućanskih potrepština, TV, audio i ostale tehničke te informatičke opreme.

Otvorena prva Super Konzum prodavaonica u ZadruU sklopu trgovačkog centra Super Konzum Zadar, osim Konzumove prodavaonice, za sada se nalaze banka i caffe bar, a uskoro se očekuje i otvorenje cijelog niza pratećih sadržaja Konzumovih partnera koji će dodatno obogatiti ukupnu ponudu. Povodom otvorenja, Konzum je sve svoje kupce nagradio poklonom, a svaka stota kupnja je besplatna sve do nedjelje 15. srpnja. Također, svi kupci koji na dan otvorenja obave kupnju iznad 100 kuna imaju mogućnost direktnog sudjelovanja u nagradnoj igri "Super Konzum Zadar Vas nagrađuje" u kojoj mogu osvojiti 1.000 poklon paketa, a za kupnju iznad 100 kuna sve do 15. srpnja mogu sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti i glavnu nagradu Škodu Fabiu. Uz brojne akcijske ponude, od 12 sati svi kupci su se mogli počastiti "Konzumovom marendom" - slasnim sendvičima od pršuta i sira te čašicom vina, a od 18 sati održana je velika riblja gradelijada uz osvježenje ljetnim voćem i sladoledima. Za najmlađe posjetitelje, Konzum je pripremio niz radionica, face painting, dječju sportsku olimpijadu te Ninja kornjačeshow. Fešta se nastavila do kasno u noć, gdje je na velikom koncertu nastupao Jole sa prijateljima, a sve je završilo spektakularnim vatrometom.

Otvorena prva Super Konzum prodavaonica u ZadruOsim nove Super Konzum prodavaonice, Konzum na području Zadra ima još 9 prodavaonica, dok u cijelom priobalnom turističkom dijelu Hrvatske, Konzum ima razvijenu maloprodajnu mrežu sa više od 300 prodavaonica, što čini polovicu ukupne maloprodajne mreže. Na takav način Konzum daje svoj obol uvođenju jednakih visokih maloprodajnih standarda diljem hrvatske obale kao i ukupnoj kvaliteti turističke usluge.

www.konzum.hr