Novosti

Otvorena sezona sladoleda!

Početak sezone sladoleda 2007. godine Ledo je otvorio bogatom ponudom novih okusa. Tako će ljubitelji Ledovih ledenih poslastica od sadamoći uživati u paleti novih proizvoda:

Otvorena sezona sladoleda!KING EXTRA JAGODA Nova kombinacija okusa dolaziiz grupe KING EXTRA slodoleda. Riječ je o bogatom spojusladoleda od jagode,obogaćenogvelikim komadima jagoda te prelivenhrskavom bijelom čokoladom koja u sebi krije mnoštvo ekspandiranih žitarica. King extra jagoda, poseban je sladoled, jer njegov savršeni spoj okusa upotpunjuju veliki komadi mirisnih jagoda!

Otvorena sezona sladoleda!MAXIMO Novi maksi kornet zavodljivog jeizgleda i okusa.Kombinacija vanilije, čokolade i lješnjaka u vaflu obogaćena je nugatkremom te komadićima lješnjaka. Novi maksi kornet za maksimalni užitak!

Otvorena sezona sladoleda!WINNIE THE POOH U suradnji s Disneyjem, za svoje najmlađe ljubitelje sladoleda, Ledo je pripremionovu sladolednu poslasticu na štapiću u obliku popularnog lika Winnie the Pooha. Bogati okus i privlačna kombinacija bijele čokolade i ganduie ( mješavina okusa čokolade i lješnjaka), razveselit će naše najmlađe potrošače u vrućim danima koji su pred nama.

Otvorena sezona sladoleda!ŠTAPIĆ I ČAŠICA AUTO Apsolutni hit sladoledi ovoga ljeta – Štapić Auto i Čašica Auto! Zajedno sa svojim najmlađima možete uživati u novim sladoledima Auto. Štapić Auto, sladoled je zavodljive kombinacije čokolade i vanilije, a Čašica Auto skriva u sebi neodoljivi okus biskvita i keksa. U svakom pakiranju sladoleda Auto mogu se pronaći tri sličice namijenjene lijepljenju u albume za sličice "Auto". Nagrada za popunjeni album je PLAYSTATION®3!

Otvorena sezona sladoleda!KISS Zavodljiva Ledovaledena poslastica Kiss nudi kombinaciju slodoleda od jagode i vanilija prelivenekakaovim preljevom. Novi Kiss slodoledi u svojem pakiranjukriju idar u paleti stotinjak različitihtattooa: crno-bijeli tattoo, svjetlucavi – glitter tattoo, dijamantni tattoo...

Otvorena sezona sladoleda!ŠTAPIĆ PUNČ Od ove sladoledne sezone, u Ledo škrinjama, može se pronaći sladoled na štapiću preliven kakaovim preljevom – stari prepoznatljiv okus Ledovog Punča!

www.ledo.hr