Novosti

PIK Vrbovec - dobitnik četiri zlatna odličja na Novosadskom sajmu

PIK Vrbovec - dobitnik četiri zlatna odličja na Novosadskom sajmuU sklopu 78. međunarodnog poljoprivrednoga sajma u Novom Sadu, PIK Vrbovec osvojio je četiri zlatna odličja za kvalitetu u grupi mesa i proizvoda od mesa.Meso i proizvode od mesa od 1951. godine ocjenjuju najeminentniji stručnjaci iz svih relevantnih naučno-stručnih institucija, što je razlog više da se ova priznanja visoko cijene u svim zemljama regije i Jugoistočne Europe. Ove godine prijavilo se 46 sudionika iz 6 zemalja, koji su ukupno prijavili 446 proizvoda.

PIK Vrbovec - dobitnik četiri zlatna odličja na Novosadskom sajmuZlatne medalje osvojili suPanona salama iPIKO parizer. Panona salama vrhunac je majstorstva PIK trajnih salama jer je proizvedena po vlastitoj recepturi, u tradicionalnom stilu od krupno mljevenoga svinjskog mesa uz dodatak prirodnih začina: češnjaka i cijelih zrnaca papra. PIKO parizer vrhunski je parizer od biranog svinjećeg i goveđeg mesa, koji je bogat proteinima te ga nutricionisti preporučuju poklonicima pravilne i zdrave prehrane.

PIK Vrbovec - dobitnik četiri zlatna odličja na Novosadskom sajmuVeliku zlatnu medalju osvojila jePIK šunka FINA, koja se proizvodi od jednog komada buta, kombinira puni okus i naglašenu aromu prirodnog dima, dok cjeloviti oblik šunke čuva njezinu sočnost.

PIK Vrbovec - dobitnik četiri zlatna odličja na Novosadskom sajmuVeliku zlatnu medalju ititulu Šampiona u grupi osvojila jePIK Mortadela s maslinama, kod koje je prepoznata vrhunska kvaliteta proizvoda, kojem se dodaju zelene masline, što joj daje specifičnu aromu te pruža vrhunski doživljaj pravim znalcima.

www.pik-vrbovec.hr