Novosti

Poslovna suradnja Agrokora i Adriatica.net grupe

Sporazum o poslovnoj suradnji Agrokor koncerna i Adriatic.neta, grupe vodećih hrvatskih turističkih agencija potpisali su danas Ljerka Puljić, izvršna potpredsjednica Agrokora i Marko Vojković, Predsjednik Uprave Adriatica.net grupe.

Zahvaljujući ovoj dugoročnoj suradnji brandovi Agrokora naći će se u hrvatskim hotelima i ostalim smještajnim kapacitetima s kojima posluje Adriatica.net već tijekom ove turističke sezone.

"Agrokor će se kroz Adriaticu.net još više približiti velikim hotelskim kućama i turizmu te tako ponuditi svoje vodeće robne marke turistima" naglasila je Ljerka Puljić, najavivši istovremeno snažno okretanje koncerna prema sektoru turizma u kojem se nalazi veliki potencijal koji predstavlja generator gospodarskog rasta u Hrvatskoj.

Marko Vojković u sporazumu vidi proširenje turističke ponude: "Kroz cijelu sezonu želimo nuditi nešto više, cjelovit proizvod sa svim čimbenicima" čemu treba dodati da da će "devet milijuna gostiju vidjeti i probati hrvatski proizvod, što u konačnici dovodi do boljih poslovnih rezultata".