Novosti

Potpisan Ugovor o generalnom sponzorstvu Konzuma i ATP Umaga

atpsl3.jpg

Umaški ATP turnir postaje Konzum Croatia Open Umag

U Super Konzumu u Dankovečkoj Josip Grgić, direktor marketinga Konzuma, i Arlen Brozić, direktorica korporativnih poslova Istraturista, koji posluje u sklopu Grupacije Lukšić Hrvatska, potpisali su Ugovor o generalnom sponzorstvu. Tim ugovorom vodeći maloprodajni lanac u Hrvatskoj koji posluje u sklopu Agrokor koncerna postao je novi naslovni sponzor najstarijeg hrvatskog ATP turnira, koji se ove godine po 26. put održava u Umagu od 17. do 26. srpnja, a nosit će ime Konzum Croatia Open Umag. Uz Konzum, turnir su sponzorstvom podržale i Agrokorove kompanije Jamnica, PIK Vrbovec, Ledo, Zvijezda i Agrolaguna.

„ATP Umag jedan je od najvažnijih sportskih i društvenih događaja u Hrvatskoj, koji je tijekom godina izrastao među najpopularnije turnire ATP serije. Ovaj turnir od velikog je značaja za promociju Hrvatske i hrvatskog sporta u svijetu, stoga zaslužuje našu pažnju i podršku. Konzum kontinuirano podupire hrvatski sport odnosno klubove, nacionalne reprezentacije i sportske događaje, prepoznavši vrijednosti i značaj sporta u društvu. Tako već dulji niz godina kontinuirano podupiremo i ATP turnir u Umagu, a ove godine velika nam je čast i zadovoljstvo prihvatiti generalno sponzorstvo ove velike sportske manifestacije. Uvjeren sam kako će turnir s novim vlasnikom dodatno dobiti na atraktivnosti i kvaliteti te oduševiti ljubitelje tenisa, domaće i strane goste u gradu Umagu, te odaslati prekrasne slike iz Hrvatske u svijet“, rekao je Josip Grgić, direktor marketinga Konzuma.

Arlen Brozić, direktorica korporativnih poslova Istraturista, istaknula je: „Tradicija i važnost koju umaški turnir ima za promociju hrvatskog turizma u svijetu motiviraju nas na njegov daljnji razvoj. Izbor Konzuma kao naslovnog sponzora nastavak je dobre suradnje Istraturista s Agrokor koncernom čija će potpora pridonijeti jačanju umaškog turnira. Turnir će već ove godine biti sadržajniji i atraktivniji za gledatelje, a ovom prilikom bih izdvojila egzibiciju Carlosa Moye, kralja Umaga koji će ponovno nastupati u Umagu.“