Novosti

Potpisan Ugovor o sponzorstvu Konzuma i KK Cedevita

Potpisan-Ugovor-o-sponzorstvu-Konzuma-i-KK-Cedevita_article_full.jpg

U Super Konzumu Črnomerec, Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma i Mladen Veber, predsjednik Košarkaškog kluba Cedevita, potpisali su Ugovor o sponzorstvu. Time je Konzum, vodeći hrvatski maloprodajni lanac, postao novi sponzor Košarkaškog kluba Cedevita koji je aktualni hrvatski košarkaški prvak, a košarkaši Cedevite od sada će igrati u dresovima s logom Konzuma.

„Sponzoriranje i podrška razvoju hrvatskog sporta važan je dio društveno odgovornih aktivnosti Konzuma. Konzum kontinuirano podupire mnoge hrvatske sportske saveze i klubove, kao i sportske događaje. Iznimno nam je zadovoljstvo što kao sponzor možemo podržati Košarkaški klub Cedevita, naš najbolji košarkaški klub koji bilježi vrhunske sportske rezultate, ali i promiče sportske vrijednosti i važnost bavljenja sportom. To je svakako u skladu s vrijednostima koje kroz svoje poslovne aktivnosti promovira i Konzum. Želimo KK Cedevita još mnogo trofeja i vrijednih rezultata i veseli nas da ćemo im od sada biti partner i podrška u njihovim planovima i ambicijama.“ – izjavio je Darko Knez, predsjednik Uprave Konzuma. 

Mladen Veber, predsjednik KK Cedevita, istaknuo je: „U kratkom vremenu KK Cedevita je stigla do vrha regionalne košarkaške scene uz već drugu sezonu za redom participiranja u elitnom europskom košarkaškom razredu igravši u Euroligi. Klub nisu samo profesionalni pogoni već i veliki omladinski pogon kao i više od 800 djece koja svake sezone prve košarkaške korake rade upravo u Školi košarke Cedevita. Vjerujemo da dobrim radom kluba u svim segmentima privlačimo iznimnu pozornost javnosti, kao i tvrtki koje se žele vezati uz naš košarkaški brand. Tako zahvaljujemo i Konzumu, najvećem hrvatskom trgovačkom lancu, koji je odlučio podržati naš rad značajnim ulaganjem. Veselimo se da je naša košarkaška obitelj iz dana u dan sve veća a od danas se u njoj nalazi i Konzum koji će omogućiti još kvalitetniji rad i napredak Košarkaškog kluba Cedevita.“

Podrška sportu

Među vrijednostima na kojima Konzum temelji svoj uspjeh, svakako je i društveno odgovorno poslovanje. U okviru programa sponzorstava i donacija, Konzum aktivno podupire i razvoj hrvatskog sporta podržavajući brojne sportske saveze i klubove te sportska natjecanja. Uz podršku sportu, Konzum daje svoj značajan doprinos i u segmentu zaštite okoliša, energetske učinkovitosti, a kroz donacije pomaže brojnim pojedincima, institucijama i humanitarnim zakladama, s posebnim naglaskom na potrebe djece i mladih.