Novosti

Prestige gold medalje osvojila ulja Ol Istria Ascolana i Picholine

Ol-Istria-terraolivo-2015-h.jpg

Ol Istria ulja među najboljima u prestižnoj konkurenciji na natjecanju u Izraelu

Na međunarodnom natjecanju ekstra djevičanskih maslinovih ulja Terra Olivo 2015. održanom u Izraelu, ekstra djevičanska maslinova ulja Ol Istira Ascolana i Ol Istria Picholine osvojila su Prestige gold odličja.

Terra Olivo natjecanje koje se održava u Jeruzalemu slovi za treće natjecanje po važnosti za kreiranje ukupnog poretka najboljih ekstra djevičanskih maslinovih ulja na svijetu.

Na Terra Olivo natjecanju u Izraelu, više od 500 uzoraka ulja iz 17 zemalja svijeta ocjenjivali su vodeći svjetski suci koji dolaze s tri kontinenta, što dodatno potvrđuje uspjeh Ol Istria ulja na ovom prestižnom natjecanju.

Nagrade za Ol Istria ulja na međunarodnim natjecanjima potvrda su kontinuiteta kvalitete u proizvodnji ulja u Agrolaguni te podrška izvoznoj strategiji budući da zahtjevna svjetska tržišta traže samo proizvode provjerene i potvrđene kvalitete.

Ekstra djevičansko maslinovo ulje Agrolagune godinama je sinonim i standard kvalitete za istarska maslinova ulja. Sva ulja dobivena su preradom maslina iz vlastitih maslinika te se odlikuju izrazito visokim sadržajem prirodnih antioksidansa.