Novosti

Svečano otvoren Super Konzum Ložionička

KonzumLozionicka002 - Copy.jpg

Konceptualni spoj tradicionalne kvalitete i svjetske ponude prilagođen modernom kupcu 21. stoljeća

Svečano je otvoren Super Konzum Ložionička u Sarajevu,  prodavaonica koja pruža jedinstveno i interaktivno iskustvo kupnje. Veliki izbor proizvoda, ekskluzivan asortiman, unaprijeđeni odjeli, tehnološke inovacije i posebno dizajniran prostor samo su neki od noviteta koji kupce očekuju u preuređenoj prodavaonici, na mjestu nekadašnjeg Family Centra.

”S ponosom otvaramo jednu od najmodernijih prodavaonica koju smo kreirali prema potrebama naših vjernih kupaca, u kojoj svaki odjel donosi ugodnu domaću atmosferu uz više od 35.000 proizvoda. Vjerujemo da će naši kupci biti zadovoljni trgovinom uređenom prema svjetskim standardima, prilagođenu modernom konceptu kupovine. U prilog tome ide i činjenica da su naše prodavaonice ove razine, u Zagrebu i Ljubljani, prema IGD-u uvrštene na top listu 15 najboljih prodavaonica u svijetu. Uvjereni smo da je Super Konzum Ložionička nastavak te uspješne priče”, istaknuo je Tomislav Bagić, direktor Konzuma BiH.

Na samom ulazu u objekt u Konzumovoj voćarnici kupci imaju priliku odabrati više od 250 vrsta voća i povrća, ali i  egzotičnu ponudu  zlatnog kivija, kokosovog oraha i drugih vrsta voća do sada nedostupnih na bh. tržištu. Gastroteka je obogaćena novim okusima sushija, hrane s wok-a i ispod sača, s roštilja i ražnja. Novitet je da će kupci imati priliku uživati u tradicionalno pripremljenim sarajevskim ćevapima unutar prodavaonice i na taj način osjetiti dašak Baščaršije u Super Konzumu.

Poklonici zdravog načina života, imat  će na raspolaganju juicy bar, po uzoru na svjetske tržišne centre, s vitaminskim napicima koje pripremaju renomirani nutricionisti. Odjel mesnice postaje pravi gurmanski raj, na kojem će se u ponudi naći i čuvena „maturo  junetina“ koju kuhari nazivaju kraljicom mesa. Odjel ribarnice obogaćen je s više od 40 vrsta svježe ribe koja će kupcima biti dostupna svakoga dana, ali i posebno kreiranim bazenima rakova i mekušaca.

Vinska kultura u BiH doživjet će potpuni preobražaj zahvaljujući vrhunskom odjelu na kojem se nalazi više od 70 vinskih kuća iz cijelog svijeta. Nisu zaboravljeni ni  ljubitelji piva koje u Konzumovom pubu čeka  više od 100 različitih vrsta specijalnih i zanatskih, craft piva bogate tradicije.

Sve one koji uživaju u mirisu domaćeg i svježeg peciva posebno će očarati pekarski odjel, upotpunjen novim vrstama peciva, a uz vruće kifle ili kroasane, kupci sada mogu napraviti predah od kupnje i popiti kavu, pojesti kolač ili sladoled unutar prodavaonice. Posebna pažnja posvećena je asortimanu čija je proizvodnja bazirana isključivo na sirovinama domaćeg porijekla u skladu s najsuvremenijim konceptom kontrole i kvalitete.

Dream Factory – Tvornica snova, nudi najveći odjel igračaka u Konzumu, a Lego kutak zasigurno će izazvati pažnju mališana svih uzrasta.

Osluškujući želje i potrebe modernog kupca, koji u dinamičnom životnom tempu nije samo potrošač, Konzum želi postići da kupnja ne predstavlja samo izbor namirnica nego doživljaj i zabavu za cijelu obitelj koja želi pronaći sve na jednom mjestu uz jednostavnu i brzu kupovinu.

Upravo zbog toga u Konzumu su uvedene samoposlužne blagajne i pametna kolica, zahvaljujući kojima kupci mogu provjeriti cijene proizvoda i u svakom momentu očitati sadržaj košarice i ukupnu vrijednost za plaćanje, a po završetku kupovine izvršiti automatsku naplatu kupljenih proizvoda na blagajni. Budući da svoje poslovanje temelji na željama i potrebama kupaca, Super Konzum Ložionička, u ponudi će imati i svjetski priznate brendove koji ranije nisu postojali na bosanskohercegovačkom tržištu. Brojne novosti i ovaj put pozicioniraju Konzum na lidersku poziciju maloprodajnog objekta na tržištu, a Super Konzum u Ložioničkoj na mjesto gdje kupovina postaje doživljaj.