Novosti

Tisak paket postaje globalna usluga

paket.jpg

Od sada svoje pakete s kioska Tiska šaljite u bilo koju zemlju svijeta.

Nakon odličnih rezultata na nacionalnom tržištu, Tisak je predstavio novu uslugu - „S kioska Tiska u svijet“ te sad svojim korisnicima nudi novu pogodnost - slanje paketa u bilo koju zemlju svijeta s bilo kojeg kioska Tiska.

S više od 1.000 kioska Tiska, koji se nalaze na svakom koraku, može se poslati paket u bilo koju zemlju svijeta uz dostavu na kućnu adresu primatelja.  

Direktor Tiska Dražen Kocijan ističe: „Tisak paket usluga čini vrlo važan dio ukupnog poslovanja Tiska, koju koriste kako privatni tako i poslovni korisnici. U 2014. godini putem Tisak paket usluge poslano je više od pola milijuna paketa s kioska na kiosk, a uvođenjem novih pogodnosti u 2015. godini očekujemo daljnji rast. Osluškujući potrebe naših korisnika, odlučili smo uvesti novu uslugu – Tisak paket u svijet. Svjesni smo da su mnogim korisnicima cijena te broj i lokacija prodajnih mjesta, na kojima mogu poslati ili primiti svoj paket, izrazito važni čimbenici pri korištenju usluge i upravo time se Tisak paket vodi u svojem poslovanju.“