Novosti

Uživajte u novim Ledo obiteljskim sladoledima

Grandissimo vanilija

Uživajte u novim Ledo obiteljskim sladoledimaOmiljeni okus vanilije s potpisom Grandissimo provjerene kvalitete vrlo brzo će pronaći put do vašeg srca zbog svog iznimno profinjenog okusa. Istančana nepca koja priželjkuju jedinstven i neponovljiv užitak protkan isključivo zavodljivom vanilijom oduševit će se ovim Grandissimo sladoledom. Osvježavajuća vanilija odlično će se slagati s Ledo savijačom od jabuka ili savijačom od šumskog voća i vanilije.

Quattro+1

Uživajte u novim Ledo obiteljskim sladoledimaOkusa nikada dosta kada je u pitanju Quattro sladoled. Kako biste udovoljili željama svih ukućana i dragih prijatelja te vlastitim preferencijama, odaberite neodoljivih pet okusa – jagodu, lješnjak, šumsko voće, chocorum i vaniliju.Dodatno iznenađenje za sve sladokusce su i dva zavodljiva preljeva od jagode i nougata koji zaokružuju ovu sladolednu priču svojim slatkim dodirom te okupljaju sve gurmane na jednom mjestu.

Mini Quattro Dalmacija

Uživajte u novim Ledo obiteljskim sladoledimaBadem, sočna mandarina, opojna lavanda i neodoljiva rožata tradicionalni su okusi i mirisi Dalmacije, koji se nalaze u Mini Quattro sladoledu namijenjenom istinskim ljubiteljima desertnih poslastica. Privlačne arome i okusi Mediterana razigrat će vašu maštu i osjetila te okupiti prijatelje i obitelj. Dodatno iznenađenje ovog neodoljivog sladoleda su i tri sočna preljeva – karamela, mandarina i badem.