Novosti

Vrijeme je za naš tim

KonzumIvanicGrad900.jpg

Potaknut prošlogodišnjim pozitivnim iskustvima, i ove godine Konzum je odlučio na nekoliko sati zatvoriti prodavaonice za kupce i posvetiti se sebi i svojim zaposlenicima. Tako su u 3 vala, tijekom travnja u  vremenu od 12:30 do 15:00 sati zatvorene sve prodavaonice i u tom periodu zaposlenici su se posvetili timskim aktivnostima. To „Vrijeme za naš tim“ posvećeno je prisjećanju na vrijednosti zapisane u Kodeksu i razgovoru o pozitivnim promjenama koje su se dogodile u našim timovima posljednjih godinu dana.

Ove godine su svi zaposlenici unutar svoje prodavaonice odabrali svog heroja Kodeksa, odnosno zaposlenika koji se ističe svojim vrijednostima, kolegijalnošću, ljubaznošću i timskim radom te koji svojom osobnošću najviše pridonosi stvaranju timskog duha i življenju Konzumovih vrijednosti.

Tijekom druženja u svakoj prodavaonici je dodijeljena i nagrada za heroja Kodeksa.

Osim druženja u prodavaonicama, zaposlenici su uz potporu Konzuma organizirali zajednička druženja u prirodi na kojima su se izvrsno zabavili i još više povezali kao tim.

Kolege iz logistike su vrijeme za svoj tim proveli uz brojne sportske aktivnosti organizirane u krugu logističko-distributivnih centara u Zagrebu i Dugopolju. Uz natjecanja u brojnim sportovima, za dobru atmosferu zaslužni su bili dobra glazba i još bolji roštilj, a nakon malog i stolnog nogometa, košarke, badmintona, kartanja i povlačenja konopa, došao je red i na pjesmu i ples do kasnih popodnevnih sati.

Dan rezerviran za njihov tim, kolege iz veleprodaje proveli su u veselim zajedničkim druženjima. Osim podjele priznanja odabranim herojima Kodeksa, bilo je tu sportske razonode uz kartanje, balote, košarku i nogomet, fine hrane uz roštilj i čobanac i naravno, puno smijeha i veselja.