Novosti

Zaposlenici PIK Vrbovca pobijedili na košarkaškom turniru

pik2 - 1200.jpg

Zadnji vikend u 8. mjesecu Vrbovec već tradicionalno postaje središte gastronomskih događanja i u sklopu kulinarsko-turističke manifestacije „Kaj su jeli naši stari“ okuplja brojne posjetitelje iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Osim bogatog gastronomskog programa, te kulturno-umjetničkih i zabavnih događanja, u sklopu manifestacije održavaju se i brojna sportska natjecanja poput odbojke, košarke, nogometa, tenisa, šaha i ribolova.

Za ekipu PIK Vrbovca na košarkaškom turniru ove su godine zaigrali kolege Ivan Šantorić, Mario Bervida, Boris Baksa, Boris Jaranović, Ivan Ikić, David Grbešić i Stjepan Lalić. U tri utakmice pobijedili su momčadi KK Čelik Zenica, KK Križevci i KK Vrbovec te zasluženo osvojili prvo mjesto.

PIK Vrbovec je kompanija koja ima jaku poveznicu s lokalnom zajednicom u kojoj djeluje, pogotovo iz razloga što velik broj Vrbovčana radi upravo u PIK-u. PIK je tako i višegodišnji generalni sponzor manifestacije te za posjetitelje priprema jela prema starim recepturama, a cijelom događanju daje i humanitarni karakter prikupljajući sredstava za djecu s urođenom srčanom manom.