Novosti

Završio Konzum Croatia Open Umag

Pun stadion na egzibicijkom mecu.jpg

Agrokor koncern dosljedan je svojoj dosadašnjoj praksi prepoznavanja vrijednosti i značaja ulaganja u zajednicu te podupire sve važne društvene segmente među koje svakako spada i sport. Kompanije Konzum, PIK Vrbovec i Ledo te voda Jana ove godine su podržale Croatia Open teniski turnir u Umagu, koji je zasigurno jedan od najvažnijih sportskih i društvenih događaja u Hrvatskoj. Osam dana vrhunskog tenisa na užarenim terenima obilježilo je ovogodišnji turnir, a nije nedostajalo niti gurmanskih događanja i zabavnih sadržaja.

Popularni ATP turnir, 26. po redu, od ove godine nosi ime Konzum Croatia Open Umag, otvoren je egzibicijskim mečom u kojoj je tradicionalno glavu ulogu imao proslavljeni tenisač Goran Ivanišević. Njemu su se u natjecanju pridružili mnogi poznati sportaši.

Maskote Kodi i Ledo medo bile su glavne zvijezde tradicionalnog Kids Week-a u kojem svake godine najmlađi posjetitelji turnira mogu uživati u brojnim zabavnim aktivnostima. Neboderski hamburger, najveći u Hrvatskoj, od čak 17 katova i 30 kilograma pljeskavica je priredio PIK Vrbovec kao iznenađenje na roštilju za novinare nakon završetka turnira.

Vrhunac uzbudljivog i ispunjenog tjedna bilo je finale u kojem je slavio Dominic Thiem. Nagrade pobjednicima uručili su Kolinda Grabar – Kitarović, Predsjednica Republike Hrvatske i Damir Kuštrak, član nadzornog odbora Agrokora.